Κρηνίδες, Καβάλα, 64003

Βιομηχανικές πόρτες για την επιχείρησή σας

Οι βιομηχανικές πόρτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επαγγελματικού χώρου. Χρησιμοποιούνται ευρέως σε αποθήκες, εργοστάσια, εργοστάσια παραγωγής τροφίμων, κέντρα διανομής, σταθμούς εξυπηρέτησης έκτακτης ανάγκης, υπεραγορές κλπ. Δεν χρησιμοποιούνται μόνο για την ασφάλεια του χώρου, αλλά και για την εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε επιχείρησης.

Τα στιβαρά και ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούν τις καθιστούν κατάλληλες και ανθεκτικές στο χρόνο. Ικανές να ανταποκριθούν σε κάθε επίπονη δουλεία κάθε επιχείρησης. Είναι ένα εργαλείο της δουλειάς, που αν το εκμεταλλευτούμε σωστά θα μας βοηθήσει πολύ.

Οι βιομηχανικές πόρτες  διαφέρουν σε πολλά σημεία από τις απλές γκαραζόπορτες. Τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούν οι βιομηχανικές πόρτες είναι ακόμα πιο στιβαρά και από καλής ποιότητας υλικά, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στην σκληρή επίπονη εργασία. Επιπλέον έχουν και έξτρα λειτουργίες και επιλογές που βρίσκουν εφαρμογή στην βιομηχανία.

Ποιες βιομηχανικές πόρτες υπάρχουν

Οι βιομηχανικές πόρτες είναι διαθέσιμες σε μια ευρεία ποικιλία διαμορφώσεων, με επιλογές σχεδιασμένες ειδικά για να καλύψουν μια μεγάλη ποικιλία επιχειρησιακών αναγκών. Προσαρμόζονται απόλυτα στην αρχιτεκτονική του κτηρίου σας, προσφέρουν θερμομόνωση και συμμορφώνονται πλήρως με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές χρήσης και ασφαλείας.

Ανάλογα με το είδος και τον τρόπο χρήσης σε μια βιομηχανία συναντάμε διάφορες πόρτες. Είτε για την είσοδο / έξοδο των ανθρώπων, την φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων είτε και σε διάφορους βοηθητικούς χώρους. Τα κύρια όμως είδη σε βιομηχανικές πόρτες είναι τρία:

  • Βιομηχανικές σπαστές πόρτες
  • Ταχυκίνητες πόρτες
  • Ρολά ασφαλείας

Βιομηχανικές σπαστές πόρτες

ταχυκίνητες πόρτες

Οι βιομηχανικές σπαστές πόρτες ανοίγουν κατακόρυφα και δημιουργούν έτσι χώρο μπροστά και πίσω από την πόρτα. Τα τμήματα των πορτών ακινητοποιούνται επίπεδα κάτω από την οροφή, και έτσι εκμεταλλευόμαστε όλο τον χώρο της αποθήκης.

Οι βιομηχανικές σπαστές πόρτες καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος των εξωτερικών επιφανειών στα βιομηχανικά κτίρια. Για αυτό και είναι φτιαγμένες από καλά υλικά για να προσφέρουν ασφάλεια. Μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε κάθε είδος ανοίγματος και ασφαλίζουν σωστά και με σιγουριά τον χώρο.

Έρχονται με μια σειρά από επιλογές που μπορούν να προσαρμοστούν επάνω τους προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια. Με την επιλογή ενός τζαμιού για έχουμε ορατότητα, μέχρι και την ενσωμάτωση ανθρωποθυρίδας. Οι βιομηχανικές σπαστές πόρτες μπορεί να λειτουργήσουν είτε χειροκίνητα είτε και αυτόματα με τηλεχειριστήριο ή αισθητήρα.

Ταχυκίνητες πόρτες

ταχυκίνητες πόρτες

Οι ταχυκίνητες πόρτες είναι και αυτές ένας είδος από τις βιομηχανικές πόρτες, που χρησιμοποιούνται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους και όπως το λέει το όνομά τους ανοιγοκλείνουν πολύ γρήγορα. Βρίσκουν εφαρμογή κυρίως στους  επαγγελματικούς χώρους, όπου η ροή εμπορευμάτων και υλικών είναι αρκετά απαιτητική και χρονοβόρα. Επιπλέον, οι ταχυκίνητες πόρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως διαχωριστικό χώρων συντήρησης εμπορευμάτων και ψύξεως

Οι ταχυκίνητες πόρτες διασφαλίζουν μεγάλη αποδοτικότητα, βελτιστοποίηση της κυκλοφορίας, βελτίωση του κλίματος του χώρου και εξοικονόμηση ενέργειας. Η τεχνολογία μετάδοσης της κίνησης και τα αξιόπιστα συστήματα ελέγχου καθιστούν τις ταχυκίνητες πόρτες την πιο ασφαλή και καινοτόμα επιλογή.

Είναι 20 φορές πιο γρήγορες από τις συμβατικές βιομηχανικές σπαστές πόρτες, έχουν μικρό κόστος συντήρησης και αποτελούν την πιο ανθεκτική και πιστοποιημένη πόρτα. Η έξυπνη τεχνολογία μετάδοσης κίνησης και τα αξιόπιστα συστήματα ελέγχου καθιστούν τις ταχυκίνητες πόρτες την πιο ασφαλή και καινοτόμα επιλογή.

Υπό συνθήκες περιορισμένου χώρου οι ταχυκίνητες πόρτες μπορούν να τοποθετηθούν με κανονικό οδηγό, υπερυψωμένο οδηγό ή ακόμα και με κάθετο οδηγό κύλισης. Τα πάνελ οδηγούνται μέσα σε ειδικά σχεδιασμένες οριζόντιες ή κάθετες ράγες κίνησης με τη βοήθεια είτε ενός μηχανισμού αλυσίδας με ελατήριο εξισορρόπησης είτε ενός μηχανισμού ιμάντα με αντίβαρα. Σε όλες τις περιπτώσεις οι πόρτες είναι σε θέση να λειτουργήσουν με την εντυπωσιακή ταχύτητα των 2,5m/s και εγγυώνται για πάντα τη σωστή και ασφαλή κίνηση.

Ρολά ασφαλείας

ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μια διαφορετική λύση από τις γκαραζόπορτες είναι και τα ρολά ασφαλείας, που συνήθως προορίζετε για καταστήματα, τα οποία είναι κατάλληλα για να αποτρέψουν κάθε κακόβουλη πράξη. Είναι χρήσιμα για εγκατάσταση σε καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους και σε ορισμένες περιπτώσεις σε οικίες. Τοποθετούνται σε πόρτες, μπαλκονόπορτες και παράθυρα, προκειμένου να προσφέρουν αντιδιαρρηκτική προστασία.

Χωρίζονται σε δύο τύπους : ανοιχτού και κλειστού. Κάθε τύπος διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η τελική επιλογή εξαρτάται από την χρήση τους.

Τα ρολά ασφαλείας ανοιχτού τύπου είναι κατάλληλα κυρίως για καταστήματα καθώς προσφέρουν την δυνατότητα προβολής της βιτρίνας. Αντίθετα τα κλειστού τύπου χρησιμοποιούνται περισσότερο για γκαράζ και αποθηκευτικούς χώρους βιομηχανίας

Με τα ρολά ασφαλείας ανοιχτού τύπου ( διάτρητα ρολά) προσφέρεται ορατότητα περίπου 80% στη βιτρίνα του καταστήματος και έτσι η επιχείρηση διαθέτει και ασφάλεια αλλά και δεν υπάρχει έλλειψη προβολής των προϊόντων της.

Τα ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου δίνουν επιπλέον προστασία και συνιστώνται σε επιχειρήσεις με προϊόντα μεγάλης αξίας όπως χρυσοχοεία κ κοσμηματοπωλεία.

Οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούν  μόνο ηλεκτροστατικές βαφές, διότι παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος με το πέρασμα του χρόνου.

Στην Semlikos Garage Doors έχοντας αποκτήσει μια πολυετή εμπειρία στις βιομηχανικές πόρτες, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε το καλύτερο για την επιχείρησή σας. Πάντα προμηθευόμαστε τα καλύτερα υλικά για να μπορέσουμε να κατασκευάσουμε τις κατάλληλες εργονομικά βιομηχανικές πόρτες, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια. Εμπιστευτείτε μας σε ότι έχει να κάνει με βιομηχανικές σπαστές πόρτες, ταχυκίνητες πόρτες, ρολά ασφαλείας.

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και δείτε μερικά από τα έργα μας σε βιομηχανικές πόρτες. Αν θέλετε και εσείς να κάνετε τον επαγγελματικό μας χώρο πιο ασφαλές και λειτουργικό επικοινωνήστε μαζί μας. Θα μελετήσουμε τον χώρο και θα προτείνουμε για εσάς την κατάλληλη λύση.

SEMLIKOS GARAGE DOORS

Αγίου Χριστοφόρου 9
Κρηνίδες 640 03, Καβάλα
Σταθερό : 2510517150
Κινητό : 6981218150

Facebook