Κρηνίδες, Καβάλα, 64003
ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΡΟΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Οι ταχυκίνητες πόρτες χρησιμοποιούνται κυρίως στους  επαγγελματικούς  χώρους,  όπου η ροή παραγωγής εμπορευμάτων και υλικών είναι αρκετά απαιτητική και χρονοβόρα. Οι ταχυκίνητες πόρτες διασφαλίζουν μεγάλη αποδοτικότητα, βελτιστοποίηση της κυκλοφορίας, βελτίωση του κλίματος του χώρου και εξοικονόμηση ενέργειας. Η τεχνολογία μετάδοσης της κίνησης και τα αξιόπιστα συστήματα ελέγχου καθιστούν τις ταχυκίνητες πόρτες την πιο ασφαλή και καινοτόμα επιλογή. Είναι πολύ πιο γρήγορες από τις συμβατικές βιομηχανικές πόρτες, έχουν μικρό κόστος συντήρησης και αποτελούν την πιο ανθεκτική και πιστοποιημένη πόρτα. Η έξυπνη τεχνολογία μετάδοσης κίνησης και τα αξιόπιστα συστήματα ελέγχου καθιστούν τις ταχυκίνητες πόρτες την πιο ασφαλή και καινοτόμα επιλογή. Είναι 20 φορές πιο γρήγορες από τις συμβατικές βιομηχανικές πόρτες, έχουν μικρό κόστος συντήρησης και αποτελούν την πιο ανθεκτική και πιστοποιημένη πόρτα. Οι ταχυκίνητες πόρτες με μονωτικά πάνελ PU συνδυάζουν υψηλή θερμομόνωση και γρήγορη ταχύτητα ανοίγματος.Υπό συνθήκες περιορισμένου χώρου οι ταχυκίνητες πόρτες μπορούν να τοποθετηθούν με κανονικό οδηγό, υπερυψωμένο οδηγό ή ακόμα και με κάθετο οδηγό κύλισης. Τα πάνελ οδηγούνται μέσα σε ειδικά σχεδιασμένες οριζόντιες ή κάθετες ράγες κίνησης με τη βοήθεια είτε ενός μηχανισμού αλυσίδας με ελατήριο εξισορρόπησης είτε ενός μηχανισμού ιμάντα με αντίβαρα. Σε όλες τις περιπτώσεις οι πόρτες είναι σε θέση να λειτουργήσουν με την εντυπωσιακή ταχύτητα των 2,5m/s και εγγυώνται για πάντα τη σωστή και ασφαλή κίνηση. Επιπλέον, οι ταχυκίνητες πόρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως διαχωριστικό χώρων συντήρησης εμπορευμάτων και ψύξεως . Με τα μοναδικά πάνελ 67 έως και 100 mm με πλήρωση πολυουρεθάνης και τα ειδικά προσθετικά λάστιχα μόνωσης Thermoframe οι πόρτες επιτυγχάνουν εύκολα κορυφαίο συντελεστή θερμοπερατότητας, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Είναι 20 φορές πιο γρήγορες από τις συμβατικές βιομηχανικές πόρτες, έχουν μικρό κόστος συντήρησης και αποτελούν την πιο ανθεκτική και πιστοποιημένη πόρτα.

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Ιδανικές για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για να προσφέρουν μια ασφαλή, οικονομική και μακράς διάρκειας λειτουργία.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Τα διπλού τοιχώματος πάνελ εμποδίζουν τη μεταφορά θερμότητας, χαρίζοντας ταυτόχρονα ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.