Κρηνίδες, Καβάλα, 64003
ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
εξοικονομηση χωρου

ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Η πόρτα της αυλής είναι η πρώτη εντύπωση. Μια όμορφη πόρτα δίνει ξεχωριστό στυλ σε κάθε σπίτι. Η συρόμενες πόρτες είναι μία πιο μοντέρνα εκδοχή της αυλόπορτας και διευκολύνει οικίες και επαγγελματικούς χώρους που έχουν περιορισμένο ελεύθερο χώρο για τη συγκεκριμένη κατασκευή. Κινούνται κατά μήκος μιας οριζόντιας ράγας, παράλληλα με την περίφραξη και είναι πολύ απλές στο χειρισμό τους. Μπορούν να εξοπλιστούν με μηχανισμούς και εξαρτήματα για τον πλήρη απομακρυσμένο έλεγχό τους. Γλιτώστε χρόνο και κόπο κυρίως από το να ανοίγετε την συρόμενη πόρτα σας με τα χέρια σας και αποκτήστε ένα ακόμα επίπεδο ασφαλείας καθώς οι συρόμενες πόρτες δεν ανοίγουν εύκολα από κάποιον που δεν διαθέτει το τηλεχειριστήριο.
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ

Ιδανικές για αυλές με περιορισμένο ελεύθερο χώρο, καθώς ανοιγοκλείνει παράλληλα με την περίφραξη του σπιτιού. Τοποθετούμε συρόμενες πόρτες υψηλής ποιότητας με αντοχή στο χρόνο και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

DESIGN

Εύχρηστες συρόμενες πόρτες αυλής προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σπιτιού και στο στυλ που θέλετε να δώσετε στο χώρο. Με μια όμορφη συρόμενη πόρτα εκτός από ασφάλεια μπορείτε να βελτιώσετε και την αισθητική του χώρου σας.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

Με πληθώρα από μηχανισμούς και παρελκόμενα που μπορούν να την μετατρέψουν σε πλήρως αυτοματοποιημένη. Η επιχείρηση μας διαθέτει την τεχνογνωσία έτσι ώστε να παρέχει πλήρως αυτοματοποιημένες λύσεις που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πολύ εύκολη.