Κρηνίδες, Καβάλα, 64003
ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΥΨΗΛΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ mE ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

Μια διαφορετική λύση από τις γκαραζόπορτες που προορίζετε για καταστήματα είναι τα ρολά ασφαλείας τα οποία είναι κατάλληλα για να αποτρέψουν κάθε κακόβουλη πράξη. Είναι χρήσιμα για εγκατάσταση σε καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους και σε ορισμένες περιπτώσεις σε οικίες. Τοποθετούνται σε πόρτες, μπαλκονόπορτες και παράθυρα, προκειμένου να προσφέρουν αντιδιαρρηκτική προστασία. Χωρίζονται σε δύο τύπους : ανοιχτού και κλειστού. Κάθε τύπος διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η τελική επιλογή εξαρτάται από την χρήση τους. Τα ρολά ασφαλείας ανοιχτού τύπου είναι κατάλληλα κυρίως για καταστήματα καθώς προσφέρουν την δυνατότητα προβολής της βιτρίνας. Αντίθετα τα κλειστού τύπου χρησιμοποιούνται περισσότερο για γκαράζ, αποθηκευτικούς χώρους και για οικιακή χρήση.

Με τα ρολά ασφαλείας ανοιχτού τύπου ( διάτρητα ρολά) προσφέρεται ορατότητα περίπου 80% στη βιτρίνα του καταστήματος και έτσι η επιχείρηση διαθέτει και ασφάλεια αλλά και δεν υπάρχει έλλειψη προβολής των προϊόντων της.

Τα ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου δίνουν επιπλέον προστασία και συνιστώνται σε επιχειρήσεις με προϊόντα μεγάλης αξίας όπως χρυσοχοεία κ κοσμηματοπωλεία

Οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούν  μόνο ηλεκτροστατικές βαφές, διότι παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος με το πέρασμα του χρόνου. Οποιοδήποτε είδος ρολού και εάν εγκατασταθεί  από την Semlikos Garage Doors εγγυόμαστε την αντοχή του στον χρόνο καθώς και τη σωστή τοποθέτηση του.

ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Προστασία και ασφάλεια του χώρου σας αποτρέποντας τα κακόβουλες πράξεις. Κατάλληλα για καταστήματα και ιδιωτικούς χώρους. Με την εγκατάσταση ενός ρολού ασφαλείας στο κατάστημα ή γενικότερα στην επιχείρηση σας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα έχετε προβλήματα με την ασφάλεια του χώρου σας όταν αυτός θα παραμένει κλειστός.

ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Προστασία και ασφάλεια δίνοντας και την δυνατότητα προβολής της βιτρίνας. Κατάλληλα για καταστήματα. Με την εγκατάσταση ρολού ασφαλείας ανοιχτού τύπου δίνεται τη δυνατότητα στους πελάτες σας να έχουν οπτική επαφή με τα προϊόντα της βιτρίνας σας αλλά και να είναι ασφαλής επιχείρησης σας.

ΑΡΙΣΤΗ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

Τα ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου προσφέρουν μια ακόμα άνεση, αυτή της ηχομόνωσης. Τα φύλλα του ρολού ενώνονται μεταξύ τους συρταρωτά και στο κάτω μέρος τοποθετείται στεγανωτικό λάστιχο στο σημείο επαφής με το έδαφος. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρεται άριστη ηχομόνωση την ώρα που το ρολό είναι κλειστό.