Κρηνίδες, Καβάλα, 64003
ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Οι πολύσπαστες πόρτες ανοίγουν κατακόρυφα προς τα πάνω και αναρτώνται από την οροφή για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και σε πλήρη αρμονία με το σπίτι. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες. Χάρη σε αυτήν τη δομή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τον χώρο εντός και έξω από το γκαράζ. Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε άνοιγμα γκαράζ και προσφέρουν μεγαλύτερο πλάτος διέλευσης συγκριτικά με τις μονοκόμματες γκαραζόπορτες. Επιπλέον διαθέτουν τέλεια μόνωση χάρη στα μόνιμα ελαστικά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες λάστιχα στεγανοποίησης στις τέσσερις πλευρές. Τέτοιου είδους γκαραζόπορτες αποτελούν ιδανική λύση για κατοικίες καθώς η αντοχή τους στο χρόνο είναι μοναδική. Άλλη μια λύση για την οικία σας είναι οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες. Συνήθως οι λύσεις που προσφέρουμε προσφέρουν κίνησή εξαιρετικά αθόρυβη που εξασφαλίζεται από ένα compact, μοντέρνας σχεδίασης μοτέρ οροφής, με ενσωματωμένο φωτισμό για το γκαράζ.

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Η τοποθέτηση μιας πολύσπαστης γκαραζόπορτας από την εταιρεία μας εγγυάται ότι η λειτουργία της θα παραμείνει σωστή και θα αντέξει στο χρόνο. Η αντοχή της στον χρόνο προκύπτει από το άριστο δίκτυο συνεργατών που έχει η εταιρεία μας και διαθέτει κορυφαίας ποιότητας γκαραζόπορτες αλλά και από την μεγάλη εξειδίκευση στην τοποθέτηση που διαθέτει το συνεργείο της επιχείρησης μας

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Απαραβίαστες. Όταν είναι κλειστή, η αρπάγη κλειδώνει αμέσως αυτόματα κάνοντας την απαραβίαστη ακόμα και με λοστό. Η λύση εγκατάστασης μιας πολύσπαστης γκαραζόπορτας δίνει τη μέγιστη ασφάλεια στο γκαράζ σας ή σε οποιαδήποτε άλλο χώρο τοποθετείτε. Η επιχείρηση μας τοποθετεί πολύσπαστες γκαραζόπορτες κορυφαίας ποιότητας που έχουν ελεγχθεί και προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια.

ΑΡΙΣΤΗ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

Με τα ελαστικά που διαθέτει στις πλευρές, η πολύσπαστη γκαραζόπορτα προφέρει μια τέλεια ηχομόνωση σε περίπτωση που το γκαράζ βρίσκεται διπλά ή κάτω από το σπίτι. Με την τοποθέτηση μιας πολύσπαστης γκαραζόπορτας από την επιχείρηση μας είστε σίγουροι ότι θα έχετε ακόμα μεγαλύτερη ηχομόνωση από αυτή που περιμένατε.