Κρηνίδες, Καβάλα, 64003
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΥΡΩΝ

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΥΡΩΝ – ΠΟΡΤΩΝ

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΥΡΩΝ
ΑΝΕΣΗ – ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΥΡΩΝ – ΠΟΡΤΩΝ

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΘΥΡΩΝ

Πάρτε τον έλεγχο της αυλόπορτας ή γκαραζόπορτά σας με ένα μόνο τηλεχειριστήριο. Αυτοματισμοί για όλους τους τύπους πόρτας. Συρόμενης ή και ανοιγοκλειόμενης. Οι μηχανισμοί χάρη στην ομαλή εκκίνηση και τον ομαλό τερματισμό η πόρτα κινείται πάντα αθόρυβα και ομοιόμορφα. Η αναγνώριση εμποδίων προστατεύει άτομα και αντικείμενα με ιδιαίτερη αξιοπιστία και σας χαρίζει έτσι μια αίσθηση ασφάλειας. Με έναν μηχανισμό κίνησης γκαραζόπορτας έχετε πάντα “απευθείας πρόσβαση”, αφού ανοίγετε την γκαραζόπορτα και την αυλόπορτα γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια μέσω τηλεχειριστηρίου ενώ βρίσκεστε μέσα στο αυτοκίνητο. Οι αυτοματισμοί θυρών αποτελούν μια οικονομική λύση για μια ήδη τοποθετημένη πόρτα την οποία θέλετε να μετατρέψετε σε “ηλεκτροκίνητη”.

ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Αυτοματισμοί θυρών για όλους τους τύπους πόρτας. Για αυλόπορτες ή γκαραζόπορτες. Για συρόμενες και ανοιγοκλειόμενες θύρες και πόρτες. Η εγκατάσταση αυτοματισμού θύρας που προτείνει η επιχείρηση μας εγγυάται την ορθή λειτουργίας της μέσα στον χρόνο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με τη ειδική λειτουργία διακοπής λειτουργίας τους η πόρτα σταματάει αμέσως όταν συναντήσει ένα εμπόδιο. Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να προκληθεί κάποιο ατύχημα ή περίπτωση να δημιουργηθεί βλάβη με τον αυτοματισμό θύρας που προτείνουμε.

ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Προκειμένου να αντεπεξέλθουν στη καταπόνηση, οι μηχανισμοί κίνησης αυλόπορτας είναι στιβαροί και υψηλής ποιότητας. Η επιχείρηση μας εμπορεύεται και ούτε εγκαθιστά υψηλής ποιότητας και μόνο μηχανισμούς κίνησης θυρών έτσι ώστε να αποφύγουμε συμβάντα που μπορούν να έχουν ως συνέπεια την μη ορθή λειτουργία της πόρτας ή την γρήγορη βλάβη.