Κρηνίδες, Καβάλα, 64003

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ SEMLIKOS.GR

Η επιχείρηση μας προσπαθώντας να παραμείνει κοντά στις τεχνολογικές εξελίξεις προχώρησε στην ανακατασκευή της ιστοσελίδας της και γενικότερη σε όλη την εικόνα της .

Αρχικά ανανεώθηκε το λογότυπο της επιχείρησης μας έτσι ώστε ο υποψήφιος πελάτης μας να έχει από την αρχή επίγνωση της δραστηριότητας της επιχείρησης μας. Χρησιμοποιήθηκαν χρώματα που ταιριάζουν με την δραστηριότητα της επιχείρησης μας όπως το γκρίζο χρώμα που έχει να κάνει με τα υλικά από τα οποία κατασκευάζουμε εφαρμογές ή εμπορευόμαστε αλλά και το κόκκινο το οποίο τονίζει τις εργασίες τοποθέτησης που πραγματοποιούμε.

Έπειτα καταλήξαμε στο να ανανεώσουμε το domain name μας και να γίνει μόνο μια λέξη έτσι ώστε αυτή να είναι πιο εύκολη και για εμάς όταν προτείνουμε το site μας αλλά και για τους χρήστες όταν μας ψάχνουν.

Το τελευταίο βήμα έγινε με την ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας έτσι ώστε να είναι mobile ready για όλες τις κινητές συσκευές, speed optimized, και να περιέχει πλούσιο περιεχόμενο για να μπορεί ο χρήστης να δει όλες τις εκφάνσεις της δραστηριότητας μας.

Μέσα από το site μας μπορείτε να δείτε έργα μας, να γνωρίσετε τα προϊόντα αλλά και την ιστορίας μας , να δείτε το ανανεωμένο showroom μας και τέλος να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για να μπορέσετε να ζητήσετε οποιαδήποτε προσφορά ή να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε.

Τα προϊόντα μας που μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας είναι τα παρακάτω: