Κρηνίδες, Καβάλα, 64003

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

γκαραζόπορτες και ρολά ασφαλείας Καβάλα
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΣΕΜΛΙΚΟΣ
1

Η επιχείρηση Σεμλίκος Γκαραζόπορτες στις Κρηνίδες Καβάλας είναι ένα κατάστημα μεταλλικών κατασκευών, με εξειδίκευση στη συντήρηση και εγκατάσταση μιας μεγάλης γκάμας από γκαραζόπορτες, ρολά ασφαλείας, ταχυκίνητες πόρτες καθώς και των αυτόματων μηχανισμών που συνοδεύουν τα παραπάνω.

Εργαζόμαστε πάντα με σεβασμό στο πρόσωπο του πελάτη και προσπαθούμε να παραδώσουμε προϊόντα και κατασκευές που θα αντέξουν στον χρόνο και σε οποιαδήποτε καιρικές συνθήκες. Στόχος μας εκτός από την τοποθέτηση ποιοτικών λύσεων είναι να ικανοποιήσουμε με το μικρότερο δυνατό κόστος τις επιθυμίες του πελάτη στο συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα.

Η επιχείρηση ΣΕΜΛΙΚΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της γκαραζόπορτας τα τελευταία 40 έτη και η γνώση και η εμπειρία έχει μεταφερθεί από τον πάτερα στον γιο. Η εξειδίκευση μας και η μεγάλη γνώση πάνω στα προϊόντα που εμπορευόμαστε, τοποθετούμε και συντηρούμε προέκυψε ύστερα από σεμινάρια και εργασία στις μεγαλύτερες εταιρείες της Γερμανίας.

Μέσα στα χρόνια πετύχαμε την σύναψη συμφωνιών με τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των ρολών και γενικότερα της γκαραζόπορτας. Η επιχείρηση μας εγκαθιστά και εμπορεύεται μόνο κορυφαίας ποιότητας προϊόντα για τα οποία είμαστε σίγουροι για την ορθή λειτουργία και την αντοχή τους στον χρόνο. Οι κορυφαίοι παραγωγοί σε συνδυασμό με την εξειδίκευση μας, οδηγούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Απόδειξη του εκπληκτικού αποτελέσματος είναι οι εταιρείες που μας εμπιστεύονται. Φυσικά ποτέ δεν σταματάμε να εξυπηρετούμε και μεμονωμένους ιδιώτες που έχουν ανάγκη από μια σωστή, ποιοτική και ανθεκτική λύση.

Σε περίπτωση βλάβης προσπαθούμε να επιδιορθώσουμε τον χαλασμένο μηχανισμό για να μειώσουμε το κόστος,  αφού όμως πρώτα είμαστε βέβαιοι ότι θα λειτουργεί το προϊόν σαν καινούριο και δεν θα έχουμε σε κοντινό χρονικό διάστημα οποιαδήποτε νέα βλάβη.

…Η δέσμευση της επιχείρησης μας είναι ότι θα παραδώσουμε προϊόντα τα οποία θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες του πελάτη χωρίς έκπτωση στην ποιότητα της εργασίας ή του προϊόντος

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ
1
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
01
ΑΝΑΛΥΣΗ

Στην αρχή κάθε νέου project ή βλάβης αναλύουμε τα δεδομένα και πώς μπορεί είτε να κατασκευαστεί ή να υλοποιηθεί.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σχεδιάζουμε την λύση που θα προσφέρουμε στον πελάτη μας και τον ενημερώνουμε για το κόστος.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ
03
Υλοποίηση

Υλοποιούμε την κατασκευή ή προχωράμε στην επισκευή του έργου και το παραδίδουμε στο συμφωνηθέν χρόνο.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
0
Άμεσοι Συνεργάτες
0
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ
ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
1
Faces-400x400px-1_1_22 (Demo)
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Pad Ltd

Επιλέγουμε να συνεργαστούμε πάντα με την Semlikos Garage Doors καθώς η ποιότητα της εργασίας είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο.

Faces-400x400px-1_1_28 (Demo)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
Papapetrou inc.

Η καλύτερη εταιρεία στο χώρο των ταχυκίνητων ρολών και εγκατάστασης γκαραζόπορτας καθώς παρέδωσε τα πάντα στην ώρα τους με εξαιρετική εγκατάσταση